Qui som

WWW.TODO-CONTROL.COM és la botiga on-line per a solucions d'automatització i climatització d’INSTITUT AUTOMATITZACIÓ, SL

INSTITUT AUTOMATITZACIÓ, S.L. va iniciar les seves activitats el 1977, sent l'objectiu de la seva activitat la d’Estudis i Subministraments per a Automatització, Control, Regulació i Mesura de Processos Industrials.
Des d'aleshores ens hem anat adaptant a les noves tecnologies oferint solucions d'última generació i alta qualitat per a aplicacions de control d'automatització i climatització, sempre amb el recolzament de les marques que oficialment representem.
Amb WWW.TODO-CONTROL.COM volem oferir solucions senzilles que s'usen en una gran varietat d'aplicacions aprofitant els avantatges que dóna la xarxa, oferir als clients la possibilitat de veure diferents solucions disponibles i habilitar un contacte més directe per poder donar un servei ràpid i eficient.

Per a qualsevol consulta estem a la seva disposició. Ens pot contactar a:
WWW.TODO-CONTROL.COM // INSTITUTO AUTOMATITZACION, S.L.
c/ GOMIS, 29-33
08023 BARCELONA (SPAIN)
Tel +34 93 454 2006
Fax +34 93 323 7059

Resolució de litigis en línia a tenor de l'Art. 14. 1 del Reglament (UE) N ° 524/2013: A través del següent enllaç http://ec.europa.eu/consumers/odr/ la Comissió Europea posa a disposició una plataforma de resolució de litigis en línia (RLL).